KOMBI CAMP

Du får...

Mere om KOMBI CAMP

Vores KOMBI CAMP er for dig, som bare ikke vil gå på kompromis.

Vi har lavet denne bootcamp for at give dig de bedste muligheder for at lykkes med din målsætning gennem både individuelle og fælles træninger.
På KOMBI CAMP’en vil du møde den samme træner til dine egne personlige træningstimer og ligeledes også til fælles træningerne. Træneren er derfor i stand til at give dig en perfekt tilrettet træning hver gang du træner med os.
Vi har stor succes med at tilbyde denne type forløb til langt størstedelen af vores klienter, da det ofte er en kæmpe fordel at sparre og træne med andre som selv er i gang med et personligt træningsforløb hos os.

Vi hygger os altid utroligt meget til både de personlige og fælles træninger. Du kan forvente altid at få sved på panden og slutte hver træning af helt på toppen.
Du har sågar mulighed for, ikke kun til dine personlige træninger, men også til fælles træningerne, at sætte dit eget præg på hvilke øvelser der skal arbejdes med. Vi laver bootcampen som tager dig til det næste træningsniveau.

Vi ved, at der er rigtig mange, som søger ny motivation til at fastholde træningen. Nye øvelser, et stærkt fællesskab, faste træningstider m.m. kan være din vej til igen at finde motivationen til den træning, som du jo rent faktisk er ret vild med at udføre.

Vi har gjort det nemt for dig at komme i gang lige når du er klar og timingen er rigtig for dig. Du kan nemlig hoppe med på vores KOMBI CAMP lige når du vil. Du skal derfor ikke vente til næste camp starter, da vi laver løbende indkøring. Det er afgørende for os, at du er i fokus og kan opnå dit mål når du er allermest klar.

Vi glæder os utroligt meget til at tage imod dig og de andre på vores lækre KOMBI CAMP.