Kostplan

Kostplan til vægttab

Vi har faktisk aldrig udfærdiget en decideret kostplan til vores klienter. Hvorfor? Ganske enkelt fordi vores erfaring viser, at en kostplan er en “her og nu løsning”. Vi ønsker ikke at give vores klienter et såkaldt quick-fix. Vi vil hjælpe dem til selv at finde vejen til deres livsstilsændring.

Med vores tilgang er intet forbudt, farligt eller usundt.

Du kan altid spise det samme som resten af familien, du kan altid spise ude, du er ikke bundet af specifikke retter og du kan altid spise det, som du kan lide. Du må i bund og grund spise alt. Du skal “blot” lære at spise i de rette mængder.

Vi hjælper dig til hvordan vi lærer at “spise efter behov” og ikke længere at “spise efter lyst”. Vores erfaring er, at der faktisk ikke skal så meget til, som du måske lige går og tror. Vi ser gang på gang, at vores klienter i løbet af ganske kort tid finder sig hurtigt til rette i den nye tankegang om, at du jo rent faktisk må spise og drikke lige hvad de har lyst til. Hvad ville du sige til at kunne spise og drikke lige hvad du har lyst til, uanset om det er tirsdag eller fredag?

Du kan sagtens finde en gratis kostplan på nettet og få lidt ud af det, men hvor længe tænker du at det holder?

Vi hjælper dig til at forstå, at en kostplan, formentlig heller ikke for dig, er en langsigtet løsning. Vi hjælper dig til, at du måske endda faktisk selv vil blive inspireret til at lave din egen madplan til dit vægttab.

En kost- eller madplan virker! Indrømmet, det gør den. Der er dog bare et stort men! Hvad lærer du ved at få en fagperson til at lave DIN personlige kostplan? Vi tror på, at du i det lange løb vil være bedre stillet hvis du selv har taget initiativ og engagement til at lave og udvikle din helt egen personlige kostplan, efter dine ønsker.