Kostvejledning

Få den rette viden om kost

Hvad er egentlig den rette viden? Det er nok faktisk temmelig svært at svare på.
Vores fokus ligger nærmere på at give dig den nødvendige viden, for at du kan lykkes med din målsætning. Vi har faktisk hele 4 forskellige måder hvorpå vi hjælper vores klienter med kosten.

Vi opfatter nemlig arbejdet med kosten på en anderledes måde end de fleste andre fra vores branche. Vi giver dig ikke en færdig løsning. Vi hjælper dig derimod med, at du selv kan finde løsningen, da vi ved, at du dermed bedre kan bevare den nye livsstil.

Vi ved godt, at vi med det udsagn skræmmer nogle væk. Men den chance tager vi gerne, for derimod at hjælpe dem, der rent faktisk vil have en længerevarende løsning fremfor en quick-fix løsning.

Hvis du ønsker en quickfix løsning med en kostplan, som kun hjælper dig i en begrænset periode, så vil vi med glæde hellere henvise dig til vores kollegaer fra branchen.
Men hvis du derimod er klar til at arbejde med det der rent faktisk er altafgørende for, at du kommer til at lykkes, så er vi klar til at hjælpe dig.

Det alt afgørende er nemlig dit mindset. Ja, vi ved godt, at det nok ikke lyder så sexet. Vi beklager. Vi kan dog garantere dig, at vi hjælpe dig med at se helt anderledes på din kost end du troede muligt.

Hvad ville du sige til ikke længere at have en hungrende lyst til at kedsomhedsspise om aftenen, når du sidder i sofaen foran fjernsynet?

Kost

Bryd dine vaner og undgå kedsomhedsspisning

Du kender det sikkert. Det er blevet aften, Du sidder foran fjernsynet, og din gode ven, sofaen. Denne aften ligner på mange måder alle de andre aftener også. Efter lidt tid begynder du nemlig at småkede dig, og dine tanker bevæger sig hen på noget helt andet end det du egentlig ser i fjernsynet. Dine tanker vender omkring alt fra dit arbejde, din bil, som skal på værksted, dine fritidsinteresser osv. Du begynder at kede dig, fordi fjernsynet endnu en gang spiller på samme violin, som det plejer. Kedsomheden fører dig over til, at du tænker over hvordan du kan holde dig bare en lille smule beskæftiget. Pludselig sker det. Dine tanker fører dig over på mad. Mad som kan være hvad som helst, men ofte er chokolade, kiks, nødder eller for den sags skyld noget helt andet, såsom cola.

Øv øv, så endte du igen med at sidde i sofaen med noget mad eller drikke, som du egentlig ikke havde lyst til. Men fordi du sad og kedede dig, så kom trangen stille og rolig til dig.

Tager vi fejl? eller er du egentlig bare i nogenlunde samme situation som mange af vores andre klienter?
Lad os vise os en tilgang, hvor du ikke længere har lyst til eller behov for din kedsomhedsspise.

Kostvejledning vs. slankekur

Prøv at være helt ærlig over for dig selv: hvad opnår du egentlig ved en kur?
Måske taber du dig nogle kg på rekordtid. Hvor mange gange har du egentlig formået at holde det vægttab i mere end 2 måneder? Formentlig ikke én eneste gang. Hvilket er helt forståeligt, da det meste af det du taber på så kort tid er ren væske. Det vil sige, at lige så snart du ændrer bare det mindste på kuren, så vil din krop helt automatisk begynde at bygge væskedepoterne op igen. Og heldigvis for det da.

Udfordringen med slankekure eller trenddiæter er, at de alle byder dig på en fælles ting: nemlig forbud!

Man kan leve efter et forbud i en given perioden. Den periode varer meget i længden, men for langt de fleste stopper den faktisk allerede efter 4-5 dage. Grunden til det er, at det der forbud, kuren sætter op for dig, bliver så ulideligt til sidst, at du må bukke under for det.

Uanset om slankekuren giver dig lov til at spise ting som chokolade, slik eller is, så vil det der ikke står på slankekuren give dig en enorm længsel. En længsel efter at få det, som du ikke må.

På et eller andet tidspunkt vil du bukke under, og det vil give dig en følelse af skuffelse, skam, skyldfølelse og/eller nederlag. Hvorfor dog jagte det der nederlag, som du så mange gange før har oplevet ved at være på en slankekur?

Lad os vise dig en tilgang hvor du ikke længere behøver overbevise dig selv om, at “på mandag starter jeg igen”. Lad os vise dig hvordan vi har hjulpet et hav af klienter før dig.

Keto kost

Tag beslutningen om ikke længere at udsætte dig selv for alverdens forskellige slankekure og trenddiæter!