Massage i Odense

Få løsnet op i muskler og led

Massage får dine muskler til at slappe af. Det øger blodcirkulationen og er med til at udskille affaldsstoffer fra kroppen. Det giver ro i kroppen og afhjælper eventuelle spændinger i led og muskler. Hvad enten du har brug for fysiurgisk massage eller wellness massage.

De største fordele ved massage:

  • Massage løsner spændinger og skaber en dejlig afslappethed i hele kroppen.

  • Massage kickstarter blodkredsløbet, som kan afhjælpe hovedpine og stresssymptomer.

     

  • Hurtigere tilbagevenden til normal hverdag, med fornyet viden om kroppens funktioner og sammenhæng, som du kan omsætte til ændrede vaner.

  • Massage er den ultimative selvforkælelse der lader dig koble helt af.
Massage

“Prøv at forestille dig dit liv uden de gamle vaner, som du ikke rigtig bryder dig om. Prøv at forestille dig hvilke muligheder det giver dig, I stedet for de nuværende begrænsninger du oplever.
Vi tør godt sige, at vi også kan hjælpe dig med at tage små skridt mod en bedre livsstil for dig”

Fysiurgisk Massage

Ved fysiurgisk massage går vi direkte ind og afhjælper et problem du har. Massagen bruges til at komme dine ømme muskler og led til livs, og er behjælpelig med at komme gennem evt. skader eller gener.

Udover at være smertelindrende, hjælper massagen også på søvnbesvær, stress og anspændthed.

Massagen er bygget op omkring kroppens anatomiske strukturer således, at den i modsætning til andre former for massage, er skabt ud fra et lægefagligt perspektiv til at lindre smerter.

Vores behandlere tager derfor specielt hensyn til dine eventuelle problemer du har med kroppen, for at løse dem på bedst mulig vis.