Skab din nye livsstil

Er dit store ønske at forbedre din livsstil? Din nuværende livsstil har du levet i, i alt for lang tid. Du føler måske det hele er uoverskueligt, og har svært ved at ændre på gamle vaner, der påvirker dig i din dagligdag.

Vi er stor erfaring inden for vores fag, og gjort en masse klienter. Vi vil se frem til at gøre det ligeledes i samarbejde med dig. Alle vores klienter er forskellige, og måden vi kan hjælpe dig på er via en individuel 1:1 håndtering. I bund og grund handler om, er at ændre de gamle vaner i det tempo, som du er klar til. Det nytter ikke noget, at vi (eller andre) forsøger at presse dig ud i for mange ændringer, som du ikke er klar til.
En personlig træner i Middelfart kan via vanebaseret coaching lære dig at kende og hjælper dig derudfra med at skabe nye gode vaner.

Vaner, bliver skabt gennem langvarige rutiner. Derfor er det også essentielt, at du er klar til at give det den tid og længde, som det kræver af dig, hvis det er os du ønsker som din sparringspartner. Vi er ikke en quick fix løsning – vi er din langvarige holdbare sparringspartner, som hjælper dig til at få indarbejdet nye gode vaner med en personlig træner, som du kan bruge i mange år fremad. Måske endda resten af livet.
Er du klar til at lade os være din sparringspartner?

Personlig Træning

“Prøv at forestille dig dit liv uden de gamle vaner, som du ikke rigtig bryder dig om. Prøv at forestille dig hvilke muligheder det giver dig, I stedet for de nuværende begrænsninger du oplever.
Vi tør godt, at sige, at vi også kan hjælpe dig med at tage små skridt mod en bedre livsstil for dig”

Din personlige træner

Kunne du også tænke dig at få en personlig træner i Middelfart, som motiverer dig i stedet for at demotivere dig?

Med vores spændende forløb får du ikke kun personlig træning. Du får også en træner, som ønsker at hjælpe dig med flere vigtige elementer i personlig træning.

Måske har du måtte lægge øre til beskeder som:

“Hvorfor spiser du ikke bare noget mindre eller helt lade være med at spise det der”

“Du kan da bare tage hen i centeret og træne”

Sandheden er bare, at de mennesker, der fortæller dig dette, ikke er i stand til at sætte sig ind i hvad du reelt har behov for at få at vide.

Den besked de, støttende vel at mærke, prøver at give dig, bliver straks vent til det stik modsatte. Prøv at tænk hvis du kunne få en personlig træner, som rent faktisk er vant til at hjælpe folk med deres mindset, så din motivation for at få oparbejdet nogle gode vaner, bliver implementeret i din hverdag, i det tempo, som du har behov for.

Vores forløb er meget mere end bare ydre resultater

Vi er faktisk ikke så optaget af hvordan dit ydre ser ud efter et forløb hos os med personlig træning i Odense eller Middelfart. Vi har erfaret igennem utallige forløb, at det i langt de fleste tilfælde er mindst lige så meget det indre, der ender med at have fokus hos vores klienter.

Det skyldes, at vores forløb lige så meget er og/eller bliver en selvvalgt uddannelsesperiode for vores klienter. En selvvalgt uddannelsesperiode, fordi klienter får fornyet viden og opfattelse af at lave efter deres lykkelige livsstil.

Som vores klienter udtaler:
“Det gør det pludselig meget nemmere for mig at tabe mig, for der er intet der er forbudt.”

Kan du nikke genkende til det her?

Hvis ja, så er du faktisk (og heldigvis for det) ikke alene.

De her nedenstående udsagn kommer nemlig direkte fra vores klienter.
Hvis vi har kunnet hjælpe dem, tror du så også, at vi kan hjælpe dig?

Vi tør faktisk godt at sige, at vi er overbeviste om, at vi kan give dig redskaber til at arbejde med eller imod dine udfordringer.

Personlig træning og forløb ud fra dine ønsker og behov

Udendørs træning

For at komme i gang, er det vigtigt vi får afholdt en målsætningssamtale.
Målsætningssamtalen er den hvor vi får afklaret hvad det egentlig er, du har behov for. Vores opgave som personlig træner er at sørge for at give dig lige nøjagtig det forløb, som bedst muligt hjælper dig i en retning mod at realisere dit mål.

Det gør vi ved at få afklaret forskellige aspekter såsom din træningserfaring, din nuværende kost, dine evt. skader og skavanker, din målsætning, din deadline osv.
Ud fra det, kan vi bedst muligt rådgive dig om hvad det vil kræve for at komme i mål.

Hvis du ikke ønsker at tage imod tilbuddet, skal du naturligvis blot sige nej, men så ved du i det mindste hvad du siger nej til.
Vi har ingen standardløsninger, da alle forløb er individuelle. Dit forløb kunne fx indeholde følgende: