Træningsforløb

Nå helt i mål med dit vægttab

Måske tænker du, at det er uoverskueligt at skulle tage hul på dit ønskede vægttab?
Du ved, at der er flere ting ved din nuværende livsstil, som på den ene eller anden måde forhindrer dig i at opnå dit ønskede vægttab. Du er overbevidst om, at det vil kræve en voldsom indsats fra dig for, at du kan nå dit mål.

Men hvad nu hvis det rent faktisk slet ikke er krævende som du antager?

Hvad nu hvis du, ligesom mange af vores tidligere klienter, fandt ud af, at via brug af vores yderst simple metoder kunne opdage, at det faktisk slet ikke er så krævende som du tror, at opnå dit ønskede vægttab.

Allerede nu vil vi bede dig tænke over, hvorfor du gerne vil starte på dette forløb, og hvad det vil betyde for dig, hvis du kan få opfyldt det, du drømmer om.

CU3A3356

Tænk kvalitet

Hos Personlig Træner – Jens Rosenkrantz går vi op i kvalitet.
Kvalitet fremfor kvantitet. Velkendt udtryk, men vi mener det faktisk.
Vi vil hellere skabe et forløb for dig som du kan lykkes i. Det er bedre at træne og spise kvalitativt fremfor kvantitativt.
Og hvad mener vi så egentlig med det?
Vi mener, at det ligger os meget på sinde at give dig redskaberne til hvordan du selv ser på din træning, kost, mindset med et kvalitativt udtryk.
Forestil dig fx. a træne effektivt i 30 min. i stedet for ineffektivt i 60 min. Hvad vil du helst vælge i din travle hverdag?

Som vores klienter udtaler “det gør det pludseligt meget nemmere for mig at tabe mig, for der er intet der er forbudt”

I samråd med dig finder vi frem til de redskaber, som gør, at du kan fastholde dit mål, uden at skulle restarte endnu en gang.

Personlig træner og klient

Vægttab behøver naturligvis ikke være den eneste årsag til at få et træningsforløb

Vores klienter kommer alle med forskellige drømme. Det kan være en drøm om et vægttab, men det kan så sandelig også være en helt anden drøm.

Det kan fx være:

  • En drøm om at få en sund og stærk krop
  • En drøm om at få det fysisk og mentalt bedre
  • En drøm om at føle sig sikker i træningen og dermed elske træning igen
  • En drøm om ikke længere at være afhængig af en given fødevarer såsom fx cola, slik eller is

 

Hvis du går med en drøm som du endnu ikke har fået opfyldt, så tøv endeligt ikke med at tage kontakt til os.

Vi starter med at holde en målsætningssamtale, hvor vi gør det helt klart, hvad du har brug for. Vi kommer rundt om alt relevant ift. din drøm og så går vi i dybden med det, du gerne vil opnå og lægger en plan for hvordan vi får dig bedst muligt derhen.

Hvis du ikke ønsker at tage imod tilbuddet, skal du naturligvis blot sige nej, men så ved du i det mindste hvad du siger nej til.
Vi har ingen standardløsninger, da alle forløb er individuelle.

Forventningerne til dig selv

Kommer du til at opleve nogle udfordringer i løbet af dit træningsforløb? Vi kan helt klart berolige dig allerede nu med, at “ja, det vil du”.
Du har sikkert hørt det før. Det er nærmest umuligt ikke at støde på udfordringer i jagten på at realisere dit mål.
Vi vil gerne understrege, at det er helt okay at møde de udfordringer. Spørgsmålet er nærmere hvordan du håndterer dem.

Mange gange kan udfordringer opstå pga. dine egne forventninger til dig selv. Hvad med at sætte de forventninger en smule ned, så det bliver nemmere for dig at lykkes?
Hvad med at sige til dig selv, at du ikke behøver træne 4-5 gange om ugen. Du behøver ikke træne i 2 timer hver gang. Du behøver ikke føle, du er ved at kaste op efter en træning.
Hvad nu hvis du skruede forventningerne ned til at træne blot 1-2 gange om ugen á 30-45 min. ad gangen, med en intensitet hvor du ikke føler dig dårlig efter træningen. Tror du, så at det bliver nemmere at føle dig som en succes i stedet for en skuffelse?

Det der så ofte sker, er heldigvis, at man oplever glæden ved at træne og lykkes på en helt anden måde. Det gør ofte, at man helt automatisk får lyst til mere og så kan man stille og roligt begynde at skrue forventningerne op.

Vi hjælper dig, ligesom vi har hjulpet mange andre, med at få fornyet motivation og dermed opnå øget motivation både under hele dit forløb, men i særdeleshed også bagefter.

Klient i træningscenter