TRÆNINGSPROGRAM


Træningsprogram specifikt til dig


Hvorfor træne efter, og måske endda betale penge, for et træningsprogram, som ikke er specifikt lavet til dig?
Uanset om du ønsker et træningsprogram til fx vægttab, muskeløgning eller cardio, så er det en forudsætning for, at du lykkes med, at det er skræddersyet til dig og kun dig.

Du har måske en ven eller veninde, som er rigtig søde ved dig, og har tilbudt, at du blot kan træne efter deres program. Prøv at tænke over det en ekstra gang. Hvad er mon sandsynligheden for, at lige nøjagtig det program også passer til dig.

Lad os tage et eksempel:
Forestil dig, at din veninde beder dig om, at tage hen i supermarkedet og handle. Du har ikke fået en indkøbsliste, du handler blot ud fra hvad du forestiller dig, at veninden gerne vil have. Hvad er chancen for, at du får handlet lige præcis det som hun har behov for? Den er nok ret lille, taget i betragtning af alle de varer, der er i et supermarked.
Men hvad nu hvis, I havde haft en målrettet samtale om hvad veninden har behov for – mon du så bedre kunne handle efter det?
Og hvad nu hvis hun tilmed også siger, at hun har gluten- og laktose allergi? Kan man så forestille sig, at det selvom, du har fået en indkøbsliste, bliver endnu svære for dig, at finde de rigtige varer? Kan man måske endda også forestille sig, at det kan blive nødvendigt at spørge en medarbejder til råds om hvor varerne befinder sig, fordi det netop ikke er nogle varer som du er vant til at finde?

Prøv at tænk på dette eksempel som dit eget træningsprogram. Er det mest sandsynligt, at du lykkes med din venindes træningsprogram, som passer til hende, eller dit eget træningsprogram som passer til dig, fordi du har søgt kvalificeret faglig vejledning?

“Den bedste træning er den, der passer til dig”

Træningsprogram til hjemmetræning

Flere og flere af vores klienter viser stor interesse for at få hjælp til hvordan træningen kan foregå derhjemme. Danskerne bliver stadig mere og mere travle mennesker, og derfor giver det jo egentlig god nok mening at udføre træningen hjemme i stedet for at bruge tid på transport til fitnesscentret.

Vi hjælper vores klienter til at finde vejen til effektiv og motiverende hjemmetræning. Vi opsætter programmer i vores smarte træningsapp, hvor der er beskrivelse og videovisning af alle øvelserne. Gennem løbende samtaler sikre vi at teknikken er intakt og sværhedsgraden står mål med dit øjeblikkelige træningsniveau.

Mange har den opfattelse, at hjemmetræning ikke kan være effektivt. Vi viser hvordan hjemmetræning netop både kan være yderst effektiv, tidsbesparende og samtidig super motiverende for både dig og resten af familien.

Én af fordelene ved hjemmetræning er helt sikkert tidsbesparingen. Du sparer naturligvis en masse transporttid til og fra fitnesscentret. Derudover sparer du samtidig også tid på ikke at skulle vente på, at den næste maskine bliver ledig. Ved hjemmetræning er der altid plads til din næste øvelse. Det synes vi og vores klienter, der er smart.

Derudover er hjemmetræning en fantastisk mulighed for at inddrage hele familien i en fælles træning. Vi oplever tit, at vores klienter kommer tilbage til os med succeshistorier om, at have trænet med børnene i løbet af weekenden enten i stuen eller i haven. Det er da livsbekræftende.

Udendørs træning
Dødløft styrketræning

Styrketræning og muskelopbygning

Har du et ønske om blive stærkere eller se mere muskuløs ud? I vores flotte center med nogle lækre lokaler, har vi nogle fantastiske faciliteter for netop at træne disse præferencer.

Du kan finde et hav af træningsprogrammer til styrketræning eller muskelopbygning på diverse hjemmesider. Endda mange gange helt gratis. Brug dem endeligt, hvis du ønsker tilfældige resultater. Programmerne kan bestemt være rigtig gode. For den person, som programmet er målrettet til.
Hvis du derimod ikke ønsker tilfældige resultater, men ønsker et resultat efter lige nøjagtig din målsætning, så anbefaler vi helt klart, at få lavet et træningsprogram specifikt efter dine behov.

Træningen kan fx tage udgangspunkt i traditionel styrketræning. Eller bodybuilding principper. Eller hvad med crossfit mentaliteten. Vi udformer træningsprogrammet i samråd med dig, ud fra hvad du brænder for.
I løbet af et forløb hos os, kan det være dine ønsker ændrer sig til en helt anden tankegang. Intet problem. Vi tilretter nemlig programmet løbende, så det hele tiden passer til din hverdag, din motivation og dit behov.

Træningsprogram til slyngetræning

Vi indrømmer det gerne, vi er kæmpe fortalere for slyngetræning.
En træningsslynge er for os et meget undervurderet træningsredskab. Det er simpelt, praktisk og uhyre effektivt at træne med en træningsslynge. Rigtig mange af vores klienter har før set en slynge hænge i deres center. Men de ved faktisk ikke rigtig hvad det er eller hvordan det skal bruges. Ved hjælp af 3 simple øvelser viser vi vores klienter hvordan slyngen kan bruges.

“Vores klienter elsker at træne i slynger efter, vi har vist dem hvordan”

Ofte oplever vi, at vores klienter ønsker, at træningsslyngen skal indgå i deres eget personlige træningsprogram. Uanset om træningsprogrammet skal være målrettet træning i centret eller derhjemme, så tilpasser vi programmet efter dine forhold.
Da netop mange af vores klienter efterspørger hjemmetræning, så tilbyder vi faktisk, at de kan købe deres helt egen kvalitets træningsslynge.

Der findes et hav af forskellige træningsslynger på markedet. Lad os sige det med det samme, der er virkelig forskel på kvaliteten af dem. Vi må bare erkende at pris og kvalitet i dette tilfælde bestemt går hånd i hånd.

Vi har derfor brugt utallige timer på at finde en slynge som vi kan stå inde for. Derfor kan vi med stolthed sælge en kvalitets træningsslynge til vores klienter, som de fx kan bruge til hjemmetræning, tage med ud i naturen eller på deres ferie.