Skrevet d. 28/8-20
Personlig Træner – Jens Rosenkrantz har officielt skiftet navn til Team Rosenkrantz Fitness (TRF) pr. 25. august 2020.

Navneskiftet sker som et led i virksomhedens nye strategi, hvor der udvides til flere lokationer i Odense samt andre byer på Fyn, og hvor der sættes endnu mere fokus på udendørs bootcamps for kvinder i alderen 30-60 år.

“Vi oplever en stor efterspørgsel på udendørs træning og vi har derfor nu udvidet vores team til at kunne dække over hele Fyn. Vores primære fokus er at give deltagerne en sjov, motiverende og anderledes tilgang til træning.

Vores deltagere kommer til os, fordi de ved, at de ikke ønsker at være medlem af et fitnesscenter, fordi de ved, at de ikke får udført træningen på egen hånd og fordi de ønsker at være en del af et stærkt socialt fællesskab.

Vores bootcamps er 100% udendørs, og vi viser deltagerne en tilgang, hvor intet er forbudt, farligt eller usundt, og hvor vi arbejder specifikt med deres VANER og MOTIVATION, så de kan holde fast i den nye spændende livsstil”, siger administrerende direktør Jens Rosenkrantz.

Med tiden har det vist sig, at det gamle firmanavn “Personlig Træner – Jens Rosenkrantz” ikke længere er retvisende for hvem vi er. I takt med en meget stor udvikling i hhv. 2019 og 2020, er teamet blevet udvidet gevaldigt, hvorfor vi finder det vigtigt at signalere, at det ikke kun er Jens Rosenkrantz man vil komme til at møde til træningerne. Derimod er det vores passionerede trænere rundt om på Fyn, som man også vil komme til at møde.

Vi har været igennem en lang ansættelsesproces, og har efterhånden fundet det helt rigtige team.
Det er ingen hemmelighed, at vi har et kæmpe stort fokus på vores udendørs bootcamps for kvinder.
Vi er i gang med en omfattende optimeringen af hele setuppet ved vores bootcamps, netop som et led i vores nye strategi.

Vi glæder os utroligt meget til at kunne vise en ny og markant forbedret oplevelse på vores bootcamps.
Vi vil være det foretrukne valg af udendørs træning i særdeleshed i Odense, men også generelt på Fyn.

Navneskiftet kommer af en strategisk målsætning om at kunne tilbyde en sjov, anderledes og unik træningsform udenfor de traditionelle fitnessrammer.