Virksomhedstræning


Skab en sundere arbejdsplads

De seneste mange år har der været et øget fokus håndtering af stress på arbejdspladsen. Vi hjælper virksomheden og medarbejderne ud af deres vanlige miljø, og skaber nogle sunde rammer, som de kan udvikle sig i.

Vi har fysioterapeutiske trænere har stor fokus på individuelle behov, og de har samtidig stor viden om hvordan forebyggelse af skader og gener skal håndteres. Med ugentlige træninger får kroppen bevæget sig i henhold til det ugentlige fokuspunkt, hvorfor ingen led eller muskelgrupper bliver overset.

Hvordan forløber det?

Vi har fokus på en god oplevelse for medarbejderne, og sørger derfor altid for godt humør og kender betydningen af smittende smil og latter. Vi udarbejder ikke en krævende træning, da det selvfølgelig kan udføres i arbejdstøj i jeres lokaler eller uden for.

Vi foreslår et mindre træningspas på 10-25 minutter en gang om ugen. I kan selv vælge hvorvidt træningen skal ligge før, under eller efter arbejdsdagen. Vores bedste råd er dog at bruge tiden i løbet af dagen, da det giver et opløftende afbræk for medarbejderne.

Prisen for et forløb er afhængig af hvor ofte, hvor lang tid og hvordan i ønsker jeres træning sammensat.